Det kändes som vår

Jag satt med min Mac i knät i soffan och kände hur solen värmde genom fönstret. Så gick jag ut på balkongen och ställe mig. Det kändes inte som vår. Det kändes snarare som polarvinter trots 6 grader på termometern. Vinden var skarp när den letade sig in under morronrocken.

Än var det inte beslutat vad som behövde göras idag. Igår besökte frun och jag Hallarna som är ett getto för en som otycker om jättelika varuhus.

Varuhuset består av tre jättelånga ångar med affärer. Den ena affären större än den andra med småbutiker inklämda mellan de stora. Så idag blir det troligtvis inget varuhusvandrande. Mer troligt naturvandrande. Kanske en liten tur på golfbanan bara. Det är ganska blött där så en får ha väl vattenavvisande skor.

Nu pockar frun på min uppmärksamhet. Hon vill att jag ska starta dammsugaren Robert eftersom hon har hittat brödsmulor och grus på golvet. Så nu startar jag Robert genom appen. Han är lite högljudd så vi får stänga av melodikrysset en stund. Krysset går i repris men vi skickar inte in vårt rätta resultat.

Må gott och lev väl.

4 Feb 2024

Välkommen

Golfäventyr

Bloggportaler

blogglista.se

Nyhetsbrev

N.NU